TIL INFO
Du er landet her fordi du har brugt et link til Jysk Eventfoto eller Design & Foto. Mine sider to sider jyskeventfoto.dk og design-foto.dk er nedlagt og kommer ikke igen.
Covid-19 har lukket mig 100% ned, da jeg ikke vil smittes og viderebringe smitte, derfor fotograferer jeg ikke mere til koncerter, det er et permanent lukket kapitel af mit liv.

Jeg hedder Erik og er gift med Hanne, vores 2 dreng er flyttet hjemmefra, så kun hunden Rex er tilbage.
Jeg er 65 år og lige om lidt 66 år og folkepensionist. Jeg har de sidste 10 år sat på kontor og haft jobbet som Marketings Konsulent, Grafiker og Webmaster.

Før den tid har jeg kørt Lastbil, Entreprenørmaskiner, Bus og Taxa.
det er blevet til mest lastbil, ca. 7 mil km. på de Europiske landeveje.

Hanne er hjemmegående med helbredsproblemer efter et voldeligt forhold før min tid. Det er over 30 år siden vi mødte hinanden. Hanne passer huset og handler ind, jeg klarer alt det udvendige og mit job som er hjemme meget af tiden.

ooooooOOOOoooooo

Jeg vil prøve om jeg kan få en vin til at give druer, når den står i en Whiskytønde, mange siger det ikke kan lade sig gøre, men andre siger det kan, nu får vi se om det virker.
Planten har groet 3 meter siden jeg plantede den for 2 måned siden.

ooooooOOOOoooooo

Biodiversiteten har det ikke just godt i disse tider, så kan man hjælpe til med noget er det da rimeligt at gøre det.
Det er vigtigt at vi gør noget for at bevare vores insekter, sommerfugle og bier, ellers går naturen til.

Jeg er bange for at hvis flere inseketer uddør, dør naturen og så har vi mennesker problemer, da vores levegrundlag forsvinder sammen med naturen, jorden bliver total gold og menneske tomt.

Denne gamle træstamme har lagt der i snart 10 år og er en insektrede uden lige.

Jeg har i de sidste 4 år haft et stykke bagerst i haven, hvor jeg har haft sået vilde blomster, det er nu afblomstret og skal skiftes igen, denne gang med vilde blomster der er flerårig.

Stykket var på 14 m2, så jeg har lagt lidt til, så slipper jeg for at slå græs under æbletræet, så nu er vi på 21 m2, der skal mange frø til.
En pose er strøet så der er noget der er med helt fra starten af foråret, og når der så næste år bliver lidt varme i jorden, sår vi noget mere, også en vild engblanding.

Scroll til toppen