Min private Blog

Denne Blog vil handle bl.a. om Digital Markedsføring

Jeg har arbejdet med digital markedsføring i 10 år, og har haft god vind i sejlene, med en forøgelse af vores total med 10 – 15% pr. år. I år er det vist gået forrygende godt og vi nærmer os vist de 25%, når vi har årsopgørelse her 1. maj. Det må jeg så indrømme, det er jeg yderst godt tilfreds med.

Der er det, når man arbejder med Google Ads og SEO er der altid nyt at lære, det vælter ind med nyheder i systemet, og når man tror man har lært det, kommer der en ny udrulning fra Google, så kan man begynde forfra igen, Google skal nok holde en i gang og opdateret 100% altid, også når man tror man er i mål.

Som billedet illustrerer, er det rigtig mange timer foran skærmen for at være toptrimmet.

Google Ads

Som skrevet ovenfor er Google Ads vores eneste salgsvej, og den skal holdes nyfejet hver dag, det kræver man er på 2-4 timer om dagen.

Annoncer skal trimmes, nogen performer fantastisk, andre vil ikke rigtig i gang, så må man prøve om der er bedre at omskrive hele annoncen eller bare rette den til, Google skal nok fortælle om det er godt eller skidt, det er fordelen.

Yoast SEO

Yoast SEO er ret nyt for mig, det hjælper med at de rigtige søgeord er hvor de skal være og at der er de rigtige metadata, og at det ser godt ud når Google viser ens annoncer, og man kan selv bestemme hvad de skal vise.

Jeg er helt ny med Yoast, og har først sat det i gang på hjemmesiden, og jeg vil sige, det er spændende at sidde med og sjovt at se at man selv kan bestemme lige nøjagtig hvad der skal stå i ens annoncer og hvordan.

Der kan også diskuteres omkring dyr i Covid-19 tiden.

Som i kan læse på min side omkring dyrevældfærd, er jeg noget harm over folks måde at købe og anskaffe sig dyr på.
https://struerweb.dk/dyreinternater/
Jeg vil sige med det samme, ☝️ hvis i ikke holder et pænt sprog hele vejen igennem, bliver jeres kommentarer slettet omgående, det er min blok og jeg bestemmer her.

Jeg er en af de mennesker der er vokset op med dyr, jeg er vokset op på landet hvor der var mange dyr omkring mig, og det har jeg altid været glad for.
Dyr har været en stor del af mit liv, de sidste 13 år med min Rottweiler, der var mit et og alt, min kone sagde altid, man skulle være din hund i stedet for din kone, det var selvfølgelig i sjov, da vi har levet sammen i mere end 30 år, og været gift i det halve 😄.

Det er banditten REX, som 9 ugers hvalp.

Her et billede fra sommeren 2020, det blev desværre den sidste sommer vi skulle opleve sammen. 😢

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen